Wysyłaj filmy do swojego pokoju z YouTube
Rozszerzenie youple.tv dla przeglądarki Chrome dodaje filmy do playlisty Twojego pokoju bezpośrednio z YouTube. Koniec z kopiowaniem i wklejaniem linków.
Zaprojektowane dla przeglądarki Chrome na komputery stacjonarne. Powinno także działać w innych przeglądarkach Chromium na komputery stacjonarne, w tym Microsoft Edge i Brave.
Już wkrótce w sklepie Chrome Web Store
Wypróbuj wersję testową
Wypróbuj w przeglądarce Chrome na komputerze lub w innej przeglądarce Chromium. Ta kompilacja nie została sprawdzona przez Google. Instalacja i aktualizacje są wykonywane ręcznie.
Pobierz wersję testową (.zip) Wersja 1.4.2
Instalacja i aktualizacje
- Pobierz plik ZIP i rozpakuj go do folderu, który będziesz przechowywać na swoim komputerze.
- W Chrome otwórz
chrome://extensionsi włącz Tryb programisty. - Wybierz Załaduj rozpakowane, a następnie rozpakowany folder z plikiem
manifest.json. Nie usuwaj tego folderu po instalacji. - Otwórz pokój na youple.tv, a następnie otwórz lub odśwież YouTube. Przypnij rozszerzenie w menu Chrome z ikoną puzzla i kliknij kota, aby wysłać film.
Korzystasz z Edge lub Brave? Otwórz edge://extensions albo brave://extensions i wykonaj te same kroki. Inne przeglądarki oparte na Chromium mają podobną stronę rozszerzeń.
Aby zaktualizować rozszerzenie, pobierz tutaj najnowszy ZIP i zastąp pliki w tym samym folderze. Otwórz chrome://extensions i kliknij Załaduj ponownie przy rozszerzeniu. Odśwież karty YouTube i youple.tv.
Gdy wersja ze sklepu Chrome Web Store będzie już dostępna, usuń wersję deweloperską i zainstaluj wersję ze sklepu, aby uzyskać automatyczne aktualizacje.
Jak to działa
- Na stronie filmu w YouTube kliknij kota na pasku przeglądarki, wybierz pokój i kliknij Wyślij.
- Najedź na miniaturę filmu na YouTube i kliknij kota w jej rogu.
- W YouTube Shorts kliknij przycisk youple pod przyciskiem Udostępnij.
- Jeśli pokój jest otwarty, wideo natychmiast dołącza do listy odtwarzania. Jeśli nie, pokój otworzy się w tle z dodanym filmem.


Twoje pokoje
Pokoje pojawiają się w rozszerzeniu po ich otwarciu. Jeśli jesteś zalogowany na youple.tv, Twoje zapisane pokoje też tam będą.
Prywatność
Rozszerzenie przechowuje nazwy i linki pokojów w Twojej przeglądarce. Wysyła linki do filmów tylko po kliknięciu swoich przycisków. Nie śledzi tego, co oglądasz. Więcej informacji: polityka prywatności.